Wie ben ik?

Ik ben al van kinds af aan opgegroeid met dieren. We hadden altijd honden en katten thuis en ik was vaak te vinden in de weilanden bij de pony’s van een de buren.

Op mijn 8e mocht ik op ponyrijles en op mijn 13e had ik mijn eerste eigen paard. Met deze merrie heb ik het gebracht tot Z1 dressuur en L springen. Later ben overgestapt op het western rijden (discipline reining) en heb in 2009 Quincys Sir Mylo (aka Mylo Muis) een American Quarterhorse gekocht. Na een zeer positieve persoonlijke ervaring met Bioresonantie heb ik besloten om dit toe te gaan passen op dieren. En heb ik de basiscursus Bioresonantie gedaan.

Door mijn enthousiasme over de mogelijkheden heb ik meteen erachteraan de opleiding Bioresonantie Veterinair gedaan. 

Na toepassing van de opgedane kennis met de Bioresonantie werd ik getriggerd om nog meer mogelijkheden te gaan zoeken om dieren met problemen te helpen en te ondersteunen (fysiek zowel als mentaal) en dan vooral op een natuurlijke en holistische manier.

Ook heb ik al jarenlang heb ik ervaring opgedaan in administratieve taken bij bedrijven.

En nog steeds, naast het werk met dieren en mensen, help ik op uur basis bedrijven uit met administratieve werkzaamheden.

Cursussen

Ook heb ik het certificaat op zak van de Niagara Equissage Pulse en de Lecher Antenne en connectiesensor van de Healthcare Academy Den Hoek (Eric Laarakker).

Foto galerij