Bioresonantie

‘Verlichting’ voor dier, mens en bedrijf!

Bioresonantie

Bioresonantie voor paarden, honden, katten en andere zoogdieren

Alles bestaat uit frequenties, ook een lichaam. Je ziet ze niet, maar ze werken in harmonie samen om alles in het lichaam te laten functioneren.

Wanneer een lichaam uit balans is kan de energie niet meer doorstromen, organen werken niet meer zoals het hoort, er kunnen klachten ontstaan, ziektes en blessures kunnen het gevolg zijn. Er is dan sprake van afwijkende frequenties (vervormingen). Vaak wordt het begin van vervormingen niet direct opgemerkt, maar kleine vervormingen kunnen zich ontwikkelen tot ziekte en blessureleed, maar ook tot mentale problemen.

De frequenties van een gezond individu zijn harmonisch en vrij van vervormingen, bij ziekte, blessures, bacteriële infectie, virale infectie, enz. enz. en ook bij mentale problemen ontstaan er afwijkende frequenties (vervormingen). Met behulp van de Bioresonantie apparatuur worden de vervormingen in de frequenties opgezocht en zend het lichaamseigen frequenties uit naar het lichaam die de verstoringen in het lichaam opheft met als doel het herstel van de lichaamseigen zelf genezende kracht.

Bioresonantie is een zeer effectieve methode, zonder nare bijwerken en pijnloos.
Men kan Bioresonantie therapie ook inzetten naast reguliere medicatie.

Ik werk met de veterinaire module van Rayonex en de PS10 van Rayonex. Hiermee kan ik alle zoogdieren doormeten en behandelen. Bij een eerste kennismaking krijgt het dier een dekentje op en dat wordt aangesloten op de PS10. Het dier wordt dan helemaal doorgemeten om een totaalbeeld te krijgen, waarbij vervormingen in de frequenties aan het licht komen.

Bioresonantie kan heel goed preventief ingezet worden om afwijkende frequenties op te sporen en te behandelen voordat deze zich verder kunnen ontwikkelen en problemen veroorzaken.

Geschikt voor elk type zoogdier in elke discipline en op elke leeftijd!

Bioresonantie toepassing

Het wordt gebruikt worden om blokkades op te heffen

  • Virus-, bacterie-, en schimmelinfecties
  • Stofwisselingsstoornissen
  • Problemen met de organen zoals de maag, nieren, lever, darmen, etc..
  • Spijsverteringsproblemen
  • Luchtwegproblemen
  • Te laag immuunsysteem, te weinig weerstand
  • Lymfatische problemen
  • Blessures en overbelasting van het bewegingsapparaat (spieren, pezen, gewrichten, skelet)
  • Tevens kan er ook gemeten worden of er tekorten zijn aan vitamines, mineralen en sporenelementen

Het uiteindelijke doel wat we willen bereiken is het herstel van de lichaamseigen zelf genezende kracht. Geschikt voor elk type zoogdier in elke discipline en op elke leeftijd!

Waarom bioresonantie?

Bioresonantie Is een snelle, veilige en zeer effectieve manier om metingen te doen naar het algemene energieniveau van het dier, naar de veerkracht van het zelf genezende vermogen en naar het functioneren van alle orgaansystemen.

Dieren (en vooral paarden) zijn veel gevoeliger voor verstoringen dan mensen. Maar zij reageren daarom ook veel sneller op een behandeling. Dat maakt bioresonantie een zeer effectieve methode om te genezen, zonder bijwerkingen. Het is ook een rustgevende manier van behandelen. Bioresonantie is volledig pijnloos en vaak ontspant een dier tijdens een behandeling.

In veel gevallen kan een blokkade (afwijkende cel frequenties) al worden opgemerkt zelfs voordat de ziekte zich fysiek manifesteert. Door (vroeg)tijdig ingrijpen, kan daarmee vaak een probleem of ziekte voorkomen worden.

Bijvoorbeeld een overbelasting van een pees die fysiek nog onopgemerkt is, maar die zonder behandeling wel een peesblessure kan veroorzaken.
Of een darmschimmel die fysiek niet zichtbaar is, maar die wel veel problemen kan veroorzaken.

Bioresonantie kan dus curatief ingezet worden, maar zeer zeker ook preventief!

Neem contact op.