Mensen

Cyclopad

Equissage Pulse is een onderdeel van ‘Niagara Healthcare Group’ die al meer dan 50 jaar ervoor zorg draagt dat honderdduizenden mensen met behulp van de Niagara producten als onderdeel van het revalidatie proces van een betere kwaliteit van leven kunnen genieten.
De therapie wordt wereldwijd succesvol gebruikt door zorgprofessionals in ziekenhuizen en in klinieken voor revalidatie en mobiliteit bevordering en wordt ook succesvol gebruikt op afdelingen gespecialiseerd in o.a. rugproblemen, als hernia, verlamming verschijnselen en dwarslaesie bij mensen.

In Groot-Brittannië is het een medisch hulpmiddel van klasse IIa. Een product dat wordt gebruikt om een breed scala aan aandoeningen te voorkomen en te behandelen, waaronder atretische pijn, rugpijn en talloze aandoeningen die worden aangetast door een slechte bloedsomloop, zoals beenulcera (open wonden).

Een medisch hulpmiddel klasse IIa bereikt zijn resultaat door een niet-chemische inwerking met of op het lichaam, dus zonder medicatie en wanneer het voldoet aan strikte EEG richtlijnen.

Wat doet Cyclopad

De Cyclopad levert een niet agressieve maar zeer diep indringende krachtige massage zonder enige vorm van onprettig bijeffect, door middel van gepatenteerde NHC Cyclo-Therapy® technology.
Een revolutionaire manier om de gezondheid te optimaliseren.

NHC Cyclo-Therapy produceert door multi richting energiebewegingsgolven, massage die zowel horizontaal, verticaal als roterend werkt aan het hele lichaam. Waarvan wetenschappelijk bewezen dat deze bijdraagt aan verbetering van de bloedcirculatie in het lichaam voor betere functionaliteit en algehele gezondheid van de gewrichten, pezen, ligamenten en spieren, maar ook voor ontspanning voor spieren, verbetering van lymfedrainage en allerlei ander symptomen en condities.
Al deze verbeteringen zijn gunstig voor de gezondheid en herstel na blessures en andere aandoeningen. Dit alles zonder benodigdheden van medicatie.

Cyclopad toepassing

De Cyclopad zeer effectief in werkzaamheid en in ondersteuning van het optimaliseren van de gezondheid en in de behandeling van aandoeningen van verschillende aard waaronder:

De Cyclopad is niet alleen geschikt voor mensen met problemen.

De behandelingen zijn namelijk ook zeer effectief voor o.a.:

Het is veilig, natuurlijk, en niet agressief.

Geschikt voor iedereen op elke leeftijd!

Raindrop therapie

Geïnspireerd op de helende ervaringen van de Lakota Indianen

Raindrop therapie

De Raindrop therapie is geïnspireerd op de helende ervaringen van de Lakota Indianen met het noorderlicht in combinatie met de kennis van de oude Egyptenaren. Het is een techniek gebaseerd op het onderzoek van Dr. Gary Young i.s.m. een Lakota medicijnman.

De methode is een subtiel en tegelijkertijd krachtig instrument om de balans in het lichaam te herstellen en de geest tot rust te brengen.

De Raindrop therapie is een zachte massagevorm waarin gebruik gemaakt wordt van zuivere essentiële oliën van therapeutisch kwaliteit. Het is bijzonder helend voor lichaam en geest en een boost voor het immuunsysteem.

Bij welke klachten?

Door de brede waaier aan eigenschappen van de oliën, kan deze behandeling voor vrijwel alles ingezet worden. De oliën zijn ongelooflijk krachtig om de gestremde stroom in het lichaam weer op gang te brengen. Ze kunnen ondersteunen en verlichting geven bij o.a. de volgende klachten:

Raindrop therapie kan ondersteunend werken en verlichting geven bij o.a. de volgende klachten:

  • Scoliose, MS, Reuma, Fibromyalgie (weke delen reuma)
  • Elke vorm van stress en spanning in de spieren en overbelaste spieren
  • Stoornissen in bloedsomloop, zenuwstelsel, spijsvertering, immuunsysteem, endocrien/hormoon systeem.
  • Vermoeidheid      
  • Depressie
  • Stemmingswisselingen
  • Emotionele trauma’s

Hoe verloopt een Raindrop behandeling?

Je ligt op je buik op de massagetafel en er worden -één voor één- negen verschillende zuivere essentiële oliën van therapeutische kwaliteit (Young Living) aangebracht op je voeten en je rug d.m.v. de Vitaflex techniek (speciale techniek met de vingertoppen die een extra effect geven op de werking van het zenuwstelsel).

Ik kom met de massagetafel aan huis, dus na de behandeling hoef je niet nog een stuk naar huis te rijden en kun je verder ontspannen😉

De Raindrop behandeling is ook een enorme aanrader voor extra ondersteuning na een alternatieve behandeling zoals osteopathie, fysiotherapie etc. en als ondersteuning vóór een operatie en tijdens revalidatie na een operatie.

Therapeutisch zuivere essentiële oliën van Young Living zijn volledig veilig. In twee minuten worden ze geabsorbeerd door het lichaam. De krachtige bestanddelen gaan direct naar de lichaamscellen om de eventuele schade veroorzaakt door stress, synthetisch chemicaliën, vervuiling, ouderdom, genetica en ziekte te herstellen.

Met deze behandeling worden innerlijke lichaamssystemen gestimuleerd.

Zeer zeker ook geschikt voor je als je niet direct klachten hebt, maar als je jezelf wil beschermen voor slechte invloeden van buitenaf.

Wanneer het lichaam gezond is kan Raindrop methode een uitstekende manier zijn om je welzijn te ondersteunen.

Door een Raindrop behandeling, wordt het immuunsysteem en weerstand enorm ondersteunt.

Geschikt voor elk type persoon en op elke leeftijd!

Supplementen

Wanneer we de beslissing maken om supplementen te gaan gebruiken, maken wij deze keuze heel vaak symptoomgericht. We gaan vaak af op wat het oog of gevoel ons verteld.

Aan de oorzaak van het symptoom wordt vaak geen aandacht gegeven. Dat betekent dan ook vaak dat het gekozen supplement niet het juiste resultaat bereikt, slechts tijdelijk werkt, helemaal niet werkt of in het ergste geval juist negatieve invloed heeft.

Hoofdpijn, stijfheid, zwellingen, pijn, verandering gedrag, vermoeidheid, plotselinge huidproblemen, diarree, braken, misselijkheid, etc.., etc.., dit kunnen allemaal symptomen zijn met een onderliggende oorzaak.

Als een supplement wel goed werkt voor het oog en gevoel, weten we dan zeker dat we het goede supplement gekozen hebben?

Helaas niet, want we hebben er geen idee van wat er inwendig allemaal gebeurt. Vaak zitten er allerlei (chemische) toevoegingen bij supplementen en zijn ze synthetisch.

Dit zou dus ook kunnen resulteren in ongewenste (toxische) effecten op de organen en het immuunsysteem. Toxische effecten kunnen o.a. zijn, klachten aan het maagdarmstelsel, schade aan de nieren, leveraandoeningen en zelfs aantasting van het zenuwstelsel.

Ik heb alle testdozen van Den Hoek Holistische praktijk voor dier & mens en daarvoor ben ik ook op cursus geweest bij Eric Laarakker van Den Hoek. Ik heb de testdozen van alle Phytonics producten en alle middelen van Den Hoek.

Daarmee kan ik bij dieren en ook bij mensen testen of er behoefte is aan bepaalde supplementen.

Al deze middelen zijn zonder toevoeging van chemicaliën en dopingvrij.

Gebruik jij of geef je je dier al supplementen? Dan kan ik uiteraard ook testen of die geschikt zijn of niet.

Tarieven

Reiskosten per bezoek (retour vanaf 3232CS):

Vanaf 60km  €20,-

Vanaf 80km €25,-

Vanaf 100km op aanvraag

Neem contact op.