Supplementen

‘Verlichting’ voor dier, mens en bedrijf!

Supplementen

Wanneer we de beslissing maken om supplementen te gaan gebruiken, maken wij deze keuze heel vaak symptoomgericht. We gaan vaak af op wat het oog of gevoel ons verteld.

Aan de oorzaak van het symptoom wordt vaak geen aandacht gegeven. Dat betekent dan ook vaak dat het gekozen supplement niet het juiste resultaat bereikt, slechts tijdelijk werkt, helemaal niet werkt of in het ergste geval juist negatieve invloed heeft.

Hoofdpijn, stijfheid, zwellingen, pijn, verandering gedrag, vermoeidheid, plotselinge huidproblemen, diarree, braken, misselijkheid, etc.., etc.., dit kunnen allemaal symptomen zijn met een onderliggende oorzaak.

Als een supplement wel goed werkt voor het oog en gevoel, weten we dan zeker dat we het goede supplement gekozen hebben?

Helaas niet, want we hebben er geen idee van wat er inwendig allemaal gebeurt. Vaak zitten er allerlei (chemische) toevoegingen bij supplementen en zijn ze synthetisch.

Dit zou dus ook kunnen resulteren in ongewenste (toxische) effecten op de organen en het immuunsysteem. Toxische effecten kunnen o.a. zijn, klachten aan het maagdarmstelsel, schade aan de nieren, leveraandoeningen en zelfs aantasting van het zenuwstelsel.

Ik heb alle testdozen van Den Hoek Holistische praktijk voor dier & mens en daarvoor ben ik ook op cursus geweest bij Eric Laarakker van Den Hoek. Ik heb de testdozen van alle Phytonics producten en alle middelen van Den Hoek.

Daarmee kan ik bij dieren en ook bij mensen testen of er behoefte is aan bepaalde supplementen.

Al deze middelen zijn zonder toevoeging van chemicaliën en dopingvrij.

Gebruik jij of geef je je dier al supplementen? Dan kan ik uiteraard ook testen of die geschikt zijn of niet.

Neem contact op.